Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief Juni 2024

31 mei 2024

Nu te boeken bij Jalan: reizen naar Vietnam!

Bai Tu Long

Lees verder

Nieuwsbrief April 2024

9 apr 2024

Binnenkort opnieuw te boeken bij Jalan: reizen naar Vietnam!

Vietnamese lampionnen

Lees verder

Nieuwsbrief Januari 2024

15 jan 2024

Nu te boeken met Jalan: reizen naar Thailand!

Paula in een bootje op een rivier in Thailand

Lees verder

Nieuwsbrief November 2023

6 nov 2023

Thailand, met zijn prachtige stranden, weelderige jungle, rijke cultuur en heerlijk eten, is een droombestemming voor velen. Ik ben dan ook blij te kunnen aankondigen dat Jalan binnenkort weer reizen naar Thailand zal aanbieden.

tempel met beeld

Lees verder

Nieuwsbrief September 2023

28 sep 2023

Cambodja is een prachtige bestemming vol verborgen schatten en onvergetelijke ervaringen. Het land biedt als reisbestemming een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuur. De culturele erfenis van Cambodja is ongeëvenaard, van de majestueuze tempels in Siem Reap tot de bruisende hoofdstad Phnom Penh. Bovendien is Cambodja rijk aan adembenemende en gevarieerde landschappen, denk aan prachtige stranden, serene rivieren en weelderige jungle. Ik was dan ook verheugd terug te mogen keren naar Cambodja. Wil je weten wat ik zoal deed tijdens mijn rondreis? Je leest het in deze blog.

Paula in een hangmat

Lees verder

Nieuwsbrief Mei 2023

8 mei 2023

In deze nieuwsbrief brengen ik spannend nieuws: binnenkort kun je met Jalan terug naar Cambodja reizen! Verder update ik je over mijn komende werkreis en deel ik onze nieuwste blogs.

Tempel

Lees verder

Nieuwsbrief December 2022

22 dec 2022

Eind oktober vertrok ik samen met Lena op werkreis naar Oeganda. Daar bezocht ik verschillende ngo’s om te kijken hoe Jalan een steentje kan bijdragen. Ook sprak ik af met iemand van de Oegandese ambassade in België om samen community-based toerisme te ontwikkelen. Verder mochten de wildparken natuurlijk ook niet ontbreken. Ontdek hoe mijn reis eruitzag en bekijk de foto’s.

Luipaard in een boom

Lees verder

Nieuwsbrief Oktober 2022

24 okt 2022

In deze mail geef ik je een update over mijn reizen naar Oeganda en Indonesië, en deel ik wat nieuwe blogs.

foto savanne

Lees verder

Nieuwsbrief November 2021

17 nov 2021

De voorbije weken heb ik jullie via social media meegenomen op mijn avonturen in Tanzania. Hopelijk heb ik jullie een goed beeld kunnen overbrengen van hoe het er nu aan toe gaat in Tanzania, hoe mooi het daar is en hoeveel interessante dingen er te doen zijn. Ik heb zo veel leuke nieuwe accommodaties en activiteiten ontdekt en ik niet kan wachten om die met jou te delen!
De reisprogramma's van Tanzania zijn grondig herwerkt en ik ben ondertussen al aangekomen in Senegal om ook daar op zoek te gaan naar nieuwe plekken en unieke ervaringen.

Lees verder

Senegal en Tanzania terug open voor Toerisme

14 sep 2021

Goed nieuws! Naast Tanzania is sedert één september nu ook Senegal open voor Toerisme. Bovendien zijn daar zo goed als alle mensen in de Toeristische sector gevaccineerd. En ook is er een grote lading coronavaccins onderweg naar Senegal.

Een reis naar Senegal boeken is dus vanaf  nu weer mogelijk. Bekijk hier onze reisprogramma's.

Paula van Jalan is op dit moment op prospectie in Tanzania om daar de reisprogramma's te herwerken. Een boeking aanvragen kan inmiddels wel al via Email.

De officiële informatie over de reisrestricties en maatregelen in Senegal en Tanzania vindt u op deze websites:
diplomatie.belgium.be/.../senegal
diplomatie.belgium.be/.../tanzania

Lees verder

Nieuwsbrief Juli 2021

20 jul 2021

Nu de zomer al goed van start is, zit je vast wel al te dromen van een reisje hier ver vandaan. Een reis die je al je zorgen doet vergeten en waarbij je volop kan genieten van het ultieme vakantiegevoel. Uiteraard dromen ook wij daarvan. Jammer genoeg wordt het echter nog steeds afgeraden om naar verre landen te reizen... Wij blijven nochtans niet bij de pakken zitten. Als jij niet naar een bestemming kan gaan, brengen wij de bestemming naar jou toe!

Hoge klif in het landschap van Tanzania

Lees verder

Jalan in de pers

6 mei 2021

Sommige Vlamingen zoeken het geluk op een camping in Zweden of in een huisje in Zuid-Frankrijk, maar de Gentse chef-kok Axel Janssens (45) vond het in zwart-Afrika. Zestien jaar na hun eerste kennismaking is hij nog altijd verliefd op Tanzania. Hij runt er het beste restaurant van het land maar kookt ook voor toeristen op de meeste exclusieve plekken. “Dankzij corona is dit hét moment om door Tanzania te reizen.”

Axel en Paula met het koffietafelboek

Lees verder

Jalan na 2020

23 dec 2020

Door het coronavirus was 2020 een jaar om niet snel te vergeten. We kijken met een positieve blik naar 2021: het nieuwe jaar belooft alleen maar beter te worden!

twee handen in elkaar

Lees verder

Nieuws van Jalan

18 dec 2019

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat doet ons terugkijken op de afgelopen 12 maanden. Voor Jalan betekent dat naast vele herinneringen aan schitterende reizen ook leuke nieuwigheden waar we dit jaar aan gewerkt hebben.

Lees verder

Annelies Rutten bezocht Myanmar met Jalan

6 dec 2018

Annelies Rutten, redactrice bij het Nieuwsblad, bezocht Myanmar met Jalan en maakte een mooie reportage over het land.

Lees verder

Jalan werkte mee aan 'Last Days' in Indonesië.

5 sep 2018

Lieve Blancquaert komt voor de derde keer met een verrassende serie naar buiten en ook deze keer kreeg Jalan het genoegen om te mogen meewerken aan dit mooie project.

Na Birth Day en Wedding Day, maakt Lieve de cirkel rond met haar nieuwe serie Last Days, waarin ze vertelt hoe mensen van over de hele wereld ouder worden en afscheid nemen.

Lees verder

Nieuwe Reizen Naar Senegal: Ça Marche!

2 jul 2018

In april - mei 2018 ben ik naar Senegal gegaan, op zoek naar nog meer spannende belevenissen, leuke ontmoetingen en avontuur voor onze klanten.

Lees verder

De mensen achter uw vakantie: Paula van Jalan aan het woord in Trends magazine.

28 jun 2018

Recent verscheen er een artikel over Jalan in Trends magazine.

Lees het artikel hier

Lees verder

Jalan vertrekt op reis naar Senegal... op zoek naar nieuwe trips voor onze reizigers

13 apr 2018

Op 18 april reizen we af naar Senegal, we gaan op zoek naar nieuwe rondreizen, betoverende plaatsen om van te genieten, warme ontmoetingen en onvergetelijke belevenissen.

In de tussentijd kan je Jalan volgen via de blogs alsook via facebook en instagram.

facebook instagram

Lees verder

Het nieuwe jaar bij Jalan krijgt nieuwe reisprogramma's

14 jan 2018

In de laatste maanden van 2017 hebben we intensief gewerkt aan de vernieuwing van onze reisprogramma's, waaronder een avontuurlijke reis in Borneo en een programma dat off the beaten track gaat in Myanmar.

Lees verder