Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief September 2023

28 sep 2023

 

Beste reiziger,

Paula in een hangmat

Cambodja is een prachtige bestemming vol verborgen schatten en onvergetelijke ervaringen. Het land biedt als reisbestemming een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuur. De culturele erfenis van Cambodja is ongeëvenaard, van de majestueuze tempels in Siem Reap tot de bruisende hoofdstad Phnom Penh. Bovendien is Cambodja rijk aan adembenemende en gevarieerde landschappen, denk aan prachtige stranden, serene rivieren en weelderige jungle. Ik was dan ook verheugd terug te mogen keren naar Cambodja. Wil je weten wat ik zoal deed tijdens mijn rondreis? Je leest het in deze blog.

 

Tempels

 

Blog: ontmijnen met ratten

Wist je dat ratten de ideale bondgenoten zijn op het vlak van ontmijning? Ik  bezocht Apopo, een ngo die opgericht werd door de Belgische Bart Weentjes. Daar zag ik hoe de ratten getraind werden om landmijnen en explosieven op te sporen. In de blog kan je meer lezen over mijn bezoek.

 

Paula met een grote rat

 

Cambodja: bijgewerkte programma's

Tijdens mijn reis door Cambodja heb ik natuurlijk niet stilgezeten. Ik was er in de eerste plaats om de programma’s van de rondreizen op punt te stellen. Ik herbezocht wat oude favorieten en liet me verrassen door enkele nieuwe plekken. Op basis van de onvergetelijke ervaringen die ik opdeed tijdens mijn eigen reis, stelde ik drie nieuwe programma’s op. Bezoek onze website om de bijgewerkte programma’s te raadplegen.

strand en zee

 

Bijgewerkte prijzen

De prijzen voor Senegal, Tanzania, Cambodja en Oeganda zijn nu bijgewerkt. Bekijk de rondreizen via onze website.

Muziektip: Cambodian Space Project

Cambodian Space Project is de ideale soundtrack om alvast in de stemming te komen voor een onvergetelijke reis naar Cambodja.

Ik reis deze week nog af naar Cambodja om er alles op peil te stellen voor de toekomstige Jalan-reizigers én om nieuwe activiteiten en adresjes te ontdekken. Ik kijk ernaar uit om weer al het moois dat het land te bieden heeft, tot mij te nemen. Wil je volgen wat ik er allemaal doe en bezichtig? Volg Jalan dan op Instagram of Facebook.

 

Sociale media

Wil je graag op de hoogte blijven van waar we met Jalan mee bezig zijn? Volg ons dan op Instagram en Facebook vooor regelmatige updates.

 

Warme groeten,
Paula, Silke en Karel-Brecht

Jalan: reizen op maat voor de meerwaardezoeker.

 


Bekijk hier het volledige aanbod van Jalan!

Blijf je graag op de hoogte van onze reisprogramma's en nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze
nieuwsbrief via deze link of volg ons op Instagram of Facebook.

 

instagram facebook

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten