Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief November 2021

17 nov 2021

Hey reiziger,

De voorbije weken heb ik jullie via social media meegenomen op mijn avonturen in Tanzania. Hopelijk heb ik jullie een goed beeld kunnen overbrengen van hoe het er nu aan toe gaat in Tanzania, hoe mooi het daar is en hoeveel interessante dingen er te doen zijn. Ik heb zo veel leuke nieuwe accommodaties en activiteiten ontdekt en ik niet kan wachten om die met jou te delen!

 

Tanzania

De reisprogramma’s zijn grondig herwerkt en goed aangepast aan de huidige covid-maatregelen. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden dat het nu erg veilig is om te reizen in Tanzania. Het merendeel van het toerismepersoneel is er gevaccineerd, en in de verblijfplaatsen die ik uitkoos, volgen ze erg goed de coronamaatregelen op. No need to worry! Tanzania is volledig klaar om iedereen opnieuw te ontvangen.

 

 

Kriebelt het bij jou ook om terug de wereld in te trekken en Tanzania te verkennen? Kijk dan zeker eens op de website, want de nieuwe reizen voor Tanzania staan vanaf nu online! Reizen naar Senegal en Bali is ondertussen ook al mogelijk. Ook die reisprogramma’s vind je op de website.

Heb je mijn Tanzania-avonturen gemist? Scroll dan even terug op de Facebookpagina, en ook op Instagram staat er bovenaan in de ‘highlights’ een permanente story ‘Tanzania’. Meer info over de covid-maatregelen en reizen? Kijk op https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen.

 

 

Senegal

Na deze eerste grote reis post-covid, volgt er al snel een tweede: ik ben ondertussen aangekomen in Senegal! Ook hier ga ik terug op zoek naar mooie nieuwe plekken en unieke ervaringen die je echt de ziel van het land laten zien. Allemaal rekening houdend met de coronamaatregelen, natuurlijk. Net zoals in Tanzania, is ook hier in Senegal het grootste deel van het toerismepersoneel gevaccineerd, dus daarover maak ik me geen zorgen.

 

 

Naast de populairste bestemmingen van Senegal, bezoek ik ook het afgelegen Oost-Senegal en het nationaal park Niokolo Koba waar er nu weer redelijk wat leeuwen te zien zijn. Spannend!
De accommodatie is daar ook veelbelovend, dus ik ben erg benieuwd wat ik daar allemaal zal aantreffen. Hopelijk zijn jullie even benieuwd als ik!

 

 

Vergeet dus niet om de Facebookpagina en Instagram van Jalan te volgen.
Ik probeer regelmatig iets te posten zodat jullie mijn belevenissen weer kunnen meevolgen.

 

instagram facebook

Zo, nu zijn jullie weer up-to-date. Ik wens jullie gezelligeg en gezonde wintermaanden toe!

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten