Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief November 2023

6 nov 2023

 

Beste reiziger,

 

Thailand, met zijn prachtige stranden, weelderige jungle, rijke cultuur en heerlijk eten, is een droombestemming voor velen. Ik ben dan ook blij te kunnen aankondigen dat Jalan binnenkort weer reizen naar Thailand zal aanbieden.

 

Tempel met een groot beeld

 

Binnenkort te boeken met Jalan: reizen naar Thailand!

Ik maakte de beslissing om nu af te reizen naar Thailand, maar achter de schermen zijn we al meer dan een jaar bezig met de voorbereiding. Sommige van mijn contacten in Myanmar hebben Thailand ook opgenomen in hun aanbod. Dat wil zeggen dat ik nu toch de kans krijg om terug samen te werken met hen. Enkele van die contacten verhuisden zelfs naar Thailand, waardoor reizigers nu ook in Thailand eens de unieke kans kunnen krijgen om kennis te maken met de Myanmarese keuken en gastvrijheid. Wat ik altijd zo bijzonder vond aan onze samenwerkingen in Myanmar, is dat we echt in staat waren om de reizigers een authentiek Myanmar te laten zien. Dat is iets wat ik nog miste in Thailand: een manier om te ontkomen aan het massatoerisme en de onbewandelde wegen van Thailand te ontdekken. Na een grondige voorbereiding vanop afstand, is het nu tijd om in Thailand zelf nog de puntjes op de i te zetten en mijn programma’s af te werken.

Hou onze sociale media in de gaten voor updates en verhalen over mijn avonturen in Thailand. Ik kijk er alvast naar uit om jullie binnenkort mee te nemen op een reis vol ontdekkingen, verbazing en vreugde in dit prachtige land.

 

klein bootje in Thailand

 

Blog: HeroRats in Cambodja

Wist je dat ratten perfecte bondgenoten zijn in de opsporing van landmijnen? Ik bezocht de ngo Apopo in Cambodja en leerde hoe en waarom deze ratten getraind worden. Lees meer in onze blog.

Hero Rats

 

Muziektip: Nusantara beat

Zin om het koude weer even te vergeten? Droom weg bij de muziek van Nusantara Beat, een Nederlandse band met Indonesische roots. Ze brengen moderne covers van Indonesische klassiekers.

 

Sociale media

Wil je graag op de hoogte blijven van waar we met Jalan mee bezig zijn? Volg ons dan op Instagram en Facebook vooor regelmatige updates.

 

Warme groeten,
Paula, Silke en Karel-Brecht

Jalan: reizen op maat voor de meerwaardezoeker.

 


Bekijk hier het volledige aanbod van Jalan!

Blijf je graag op de hoogte van onze reisprogramma's en nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze
nieuwsbrief via deze link of volg ons op Instagram of Facebook.

 

instagram facebook

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten