Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief April 2024

9 apr 2024

 

Beste reiziger,

Deze nieuwsbrief staat in het teken van Vietnam! Lees verder voor heuglijk nieuws, een nieuwe blog en een adembenemende filmtip.

Vietnamese lampionnen

 

Binnenkort opnieuw te boeken bij Jalan: reizen naar Vietnam

Binnenkort kan je je droomreis naar Vietnam boeken met Jalan, want het prachtige land wordt toegevoegd aan ons aanbod. Vietnam staat bekend om zijn levendige steden vol kleurrijke markten, eeuwenoude tempels en overheerlijke streetfood. Maar dat is nog niet alles! Ook de prachtige landschappen en de rijke geschiedenis laten geen bezoeker onberoerd. Kortom, Vietnam is een ware schatkist vol avontuur, authenticiteit en verrassingen - een bestemming voor op de bucketlists.

 

Rijstvelden in Vietnam

 

Blog: de mooiste boeken over Vietnam

Om je alvast warm te maken voor een bezoek aan Vietnam, raden we in onze nieuwe blog enkele boeken aan die gaan over het land of geschreven zijn door Vietnamese auteurs. Bekijk onze tips hier.

 

Paula’s werkreis naar Vietnam

Om de nieuwe reisprogramma’s op punt te stellen, vertrekt Paula eind deze week op prospectie naar Vietnam. Er staat haar een gevarieerde trip te wachten met onder meer een bezoek aan de bruisende steden Hanoi en Ho Chi Minh, een tour door de Mekongdelta, een avontuurlijke rafttocht, een culturele verrijking in Hue, een kennismaking met het tropeneiland Phu Quoc en meerdere maaltijden met heerlijke Vietnamese specialiteiten. Hou zeker onze sociale media in de gaten om Paula’s reis van thuis uit mee te volgen.

 

mooi straatbeeld in Vietnam

 

Filmtip: Father and Son

Voor wie niet graag leest, hebben we ook een pakkende filmtip in petto.

 

 

Sociale media

Wil je graag op de hoogte blijven van waar we met Jalan mee bezig zijn en Paula’s avonturen in Vietnam live meevolgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook vooor regelmatige updates.

 

Prachtig landschap met rotsen die uitsteken uit het water

 

Warme groeten,
Paula, Silke en Karel-Brecht

Jalan: reizen op maat voor de meerwaardezoeker.

 


Bekijk hier het volledige aanbod van Jalan!

Blijf je graag op de hoogte van onze reisprogramma's en nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze
nieuwsbrief via deze link of volg ons op Instagram of Facebook.

 

instagram facebook

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten