Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief December 2022

22 dec 2022

 

Hey reiziger,

 

Luipaard in een boom

Een bezoek aan Oeganda

Eind oktober vertrok ik samen met Lena op werkreis naar Oeganda. Daar bezocht ik verschillende ngo’s om te kijken hoe Jalan een steentje kan bijdragen. Ook sprak ik af met iemand van de Oegandese ambassade in België om samen community-based toerisme te ontwikkelen. Verder mochten de wildparken natuurlijk ook niet ontbreken. Ontdek hoe mijn reis eruitzag en bekijk de foto’s via onze blog.

 

op safari

 

Herwerkte reizen

Nu mijn reis naar Oeganda achter de rug is, heb ik na COVID al onze reisbestemmingen opnieuw kunnen bezoeken en de reizen van een grondige make-over kunnen voorzien. Enkel naar Myanmar kan momenteel nog niet gereisd worden. Onze herwerkte reisprogramma’s voor Senegal, Tanzania, Indonesië en Oeganda vind je via onze website.

 

op bezoek in een dorp

 

Help Jalan om nieuwe reizigers te bereiken

Ging jij al eens op reis met Jalan en zou je ons aanraden aan andere reizigers? Help hen om ons te vinden door een recensie achter te laten via Google! Dat doe je door in de Google zoekbalk “Jalan Gent” in te typen en dan in de kolom die rechts verschijnt een recensie achter te laten.

 

palmbomen

 

Sociale media

Wil je graag op de hoogte blijven van waar we met Jalan mee bezig zijn? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor regelmatige updates.

Vrolijke feestdagen!

Nu 2022 op zijn einde loopt, kunnen we met een tevreden gevoel terugblikken op het afgelopen jaar. Het was alvast erg fijn om weer naar Oeganda en Indonesië af te kunnen reizen en er zowel oude favorieten terug op te zoeken als nieuwe parels te ontdekken. We kijken uit naar de verrassingen die 2023 voor ons in petto heeft. Mijn team en ik wensen jullie een prettige feestperiode toe, en een spetterend nieuwjaar!

 

Warme groeten,
Paula, Silke en Karel-Brecht

Jalan: reizen op maat voor de meerwaardezoeker.

 


Bekijk hier het volledige aanbod van Jalan!

Blijf je graag op de hoogte van onze reisprogramma's en nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze
nieuwsbrief via deze link of volg ons op Instagram of Facebook.

 

instagram facebook

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten