Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief Mei 2023

8 mei 2023

 

Beste reiziger,

In deze nieuwsbrief brengen ik spannend nieuws: binnenkort kun je met Jalan terug naar Cambodja reizen! Verder update ik je over mijn komende werkreis en deel ik onze nieuwste blogs.

 

Tempel in Cambodja

 

Terug van weggeweest: Cambodja

Ongerepte natuur, tempels, natuurparken, witte stranden … Cambodja is een reisbestemming om van te dromen, maar het hoeft niet bij dromen te blijven! Binnenkort nemen wij reizen naar Cambodja terug op in ons aanbod. Ik kreeg er geregeld vragen over van klanten, en ik ben ervan overtuigd dat zij even gecharmeerd zullen raken door het land als ikzelf. Ook interesse in een reis naar Cambodja? Lees meer op onze website.

 

Tempel in Cambodja

 

Maar eerst... nog een bezoek aan Cambodja

Ik reis deze week nog af naar Cambodja om er alles op peil te stellen voor de toekomstige Jalan-reizigers én om nieuwe activiteiten en adresjes te ontdekken. Ik kijk ernaar uit om weer al het moois dat het land te bieden heeft, tot mij te nemen. Wil je volgen wat ik er allemaal doe en bezichtig? Volg Jalan dan op Instagram of Facebook.

 

boeken

 

Leestips uit Afrika: Tanzania, Senegal en Oeganda

Nog op zoek naar een boeiende roman? In deze blog lijsten we onze favoriete boeken uit en over Tanzania, Senegal en Oeganda op. Ontdek meer via onze website.

 

Lac Rose

 

Blog: is Lac Rose niet meer roze?

Het meer uit Senegal is zijn iconische roze kleur kwijt. Hoe dat komt en welke impact dat heeft, lees je op onze website.

 

Warme groeten,
Paula, Silke en Karel-Brecht

Jalan: reizen op maat voor de meerwaardezoeker.

 


Bekijk hier het volledige aanbod van Jalan!

Blijf je graag op de hoogte van onze reisprogramma's en nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze
nieuwsbrief via deze link of volg ons op Instagram of Facebook.

 

instagram facebook

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten