Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jalan na 2020

23 dec 2020

Het einde van 2020 is in zicht

Door het coronavirus was 2020 een jaar om niet snel te vergeten. We kijken met een positieve blik naar 2021: het nieuwe jaar belooft alleen maar beter te worden!

brandend vuurwerkstokje

Dankuwel!

Voor Jalan was het een jaar waarin we nieuwe uitdagingen overwonnen hebben. We hebben alles in de strijd gegooid om onze reizigers zo goed mogelijk te helpen met repatriëren en hebben bergen verzet om iedereen die een reis geboekt had te ondersteunen. Plannen voor ons uit schuiven of onderbreken is niet gemakkelijk. Daarom willen we iedereen bedanken voor de flexibiliteit en het vertrouwen.

 

Wat is lokaal voor Jalan

De trend die we dit jaar het meeste toejuichen, is ‘koop lokaal’. Van ons mag deze mentaliteit zeker blijven plakken, we steunen maar al te graag de ondernemers en kleine handelaars in onze buurt en ons leven. Helaas raakt het coronavirus mensen wereldwijd.
Wat is lokaal? Bij Jalan vinden we het even belangrijk om de mensen waar wij mee samenwerken te ondersteunen. We laten onze mensen niet in de steek, waar ze zich ook bevinden. We houden nauw contact met onze medewerkers in Myanmar, Indonesië, Senegal, Tanzania en Oeganda. We verliezen allemaal, maar zij hebben niet het vangnet dat wij hier kennen.

 

Mentaal welzijn in Myanmar

Wereldwijd tast Covid-19 niet alleen het fysieke welzijn aan, maar ook het mentale welzijn. Net zoals bij ons in België is dat ook in Myanmar het geval. Wist je dat mentale gezondheid en hoe we hiermee omgaan ook cultuurgebonden is? Jalan biedt daarom een ervaring aan die jouw reis écht waardevoller maakt. Wat deze ervaring precies inhoudt lees je hier.

twee handen die elkaar vasthouden

 

Jalan denkt na over het 'nieuwe normaal' na Corona

We hebben dit jaar tijd gehad om even stil te staan. We stellen onszelf in vraag en blijven leergierig. Is de manier waarop we reizen beschouwen duurzaam? Kunnen we verbeteren?
We staan steeds vol overtuiging achter onze kernwaarden:
oprecht contact en authenticiteit is de weg die we blijven inslaan bij Jalan.

Lees hoe Thor en Ingrid hun reis tijdens het prille corona ervaren hebben.

 

Onze reisprogramma's blijven up-to-date

Jalan is een landenspecialist, wat onze klanten voor ons doet kiezen. Ons aanbod aan bestemmingen is beperkt omdat het met passie en zorgvuldigheid is samengesteld. We kennen elk land door en door. Jarenlange ervaring en regelmatige bezoeken hebben gezorgd voor nauw contact met onze medewerkers en organisaties ter plaatse.

Daardoor kunnen we garanderen dat onze reisprogramma’s up-to-date blijven. We weten het meteen wanneer er iets verandert en passen onze reisprogramma’s aan.

 

Ook jullie kunnen jullie steentje bijdragen

Jalan kan na dit woelige jaar alle steun gebruiken. Hoe?
Deel je reisverhalen, vakantieherinneringen of wensen met ons! Of hou onze Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten. Het nieuwe jaar betekent ook voor ons vernieuwingen, dus stay tuned.

 

We wensen iedereen veel warmte toe en een mooi 2021.

instagram facebook

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten