Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
image Rondreis Tanzania, beklimming Kilimanjaro

RONDREIS TANZANIA, BEKLIMMING KILIMANJARO

Machame, Lemosho en Rongairoute.

Deze reizen zijn volledig herwerkt na de prospectie van Paula in Tanzania in aug/sept 2021.


Jalan biedt trekkingen aan naar de Kilimanjaro, al dan niet gecombineerd met een safari.

We bieden dit aan op maat van de klanten.

Belangrijk om te weten is dat wij samenwerken met goed opgeleide gidsen, ze krijgen eerlijke lonen, en hebben goede materialen. Ook het eten is van zo goed mogelijke kwaliteit.  Op een trekking als de Kilimanjaro willen we op niets beknibbelen, want veiligheid is prioritair.

De Machameroute is een populaire route om de Kili te beklimmen, maar wat moeilijker. De uitzichten onderweg zijn echter schitterend. Je bent hier 10 dagen/9 nachten inclusief acclimatisatie.

De Lemoshoroute is een minder drukke route om de Kili te beklimmen, waardoor je meer van het landschap kan genieten. Ze is net als de Machameroute wat moeilijker en biedt eveneens schitterende uitzichten. Ze duurt echter een dag langer en is ook wat duurder. Je bent hier 11 dagen/10 nachten inclusief acclimatisatie.

De Rongai Route is een minder populaire route in vergelijking met Machame en daarmee dus ook minder druk. Dit is de enige route waarbij je de Barranco Wall niet overhoeft dus beter voor mensen met hoogtevrees. Je bent hier 9 dagen/ 8 nachten inclusief acclimatisatie.


Contacteer ons voor meer info.

Prijzen op aanvraag