Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

UNIEKE REIZEN OP MAAT, voor de meerwaardezoeker

Nieuwsbrief December 2023

8 mei 2023

In deze nieuwsbrief brengen ik spannend nieuws: binnenkort kun je met Jalan terug naar Cambodja reizen! Verder update ik je over mijn komende werkreis en deel ik onze nieuwste blogs.

Tempel

Lees verder

Nieuwsbrief December 2022

22 dec 2022

Eind oktober vertrok ik samen met Lena op werkreis naar Oeganda. Daar bezocht ik verschillende ngo’s om te kijken hoe Jalan een steentje kan bijdragen. Ook sprak ik af met iemand van de Oegandese ambassade in België om samen community-based toerisme te ontwikkelen. Verder mochten de wildparken natuurlijk ook niet ontbreken. Ontdek hoe mijn reis eruitzag en bekijk de foto’s.

Luipaard in een boom

Lees verder

Maatwerk door een persoonlijk contact


We zien het als onze taak om je belevenissen te bezorgen die bij jou passen.  Je reis start vanaf het eerste contact: dan beginnen we voor jou en mét jou na te denken over jouw ideale reis. Op basis  van enkele goed uitgebalanceerde reisprogramma’s voor de gekozen bestemming(en) stellen we met jou een reis samen die is aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. We kennen je reisbestemming immers als onze broekzak!

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

 

info@jalan.be

TEVREDEN REIZIGERS

 • We hebben een superreis gehad in Tanzania en Zanzibar! Alles is perfect verlopen, onze gids was een hele goeie, en alles wat we gezien en beleefd hebben, kunnen we alleen maar beschrijven in superlatieven. De wilde dierenwereld heeft geen geheimen meer voor ons, we kunnen het geluid van een leeuw en een hyena (’s nachts) van elkaar onderscheiden, stonden oog in oog met de 'big five' en gingen terug naar de oertijd met de Hadzabe. We waren overdonderd door de prachtige natuur en hebben een resem prachtige foto’s als souvenir. Op Zanzibar was ons verblijf super! Ook jullie organisatie  kunnen we alleen maar aanbevelen.
  Kortom: alleen maar mooie herinneringen.
   
  Tanzania met Zanzibar
  Fam. Bossens

   

 • In de ban van Senegal: dit overkwam de Vlaamse acteur Louis Talpe die samen met Paula van Jalan naar Senegal reisde voor een reportage in Het Nieuwsblad-magazine. Voor wie het nog niet las, je kan hier het verhaal herlezen. Een filmpje van Louis Talpe kan je hier zien.

  Senegal
  Louis Talpe