Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

UNIEKE REIZEN OP MAAT, voor de meerwaardezoeker

GRAAG EEN REIS BOEKEN? OF WIL JE MEER INFORMATIE?

Contacteer ons via info@jalan.be

Nieuwsbrief December 2021

22 dec 2021

Naast Tanzania, ben ik ondertussen ook al Senegal grondig gaan bezoeken. Het was zoals steeds een hartelijk weerzien met mijn gidsen, het voelde weer als thuiskomen. Eindelijk konden we onze verhalen opnieuw live delen, naar elkaar luisteren en hoop koesteren voor de toekomst. We gingen samen aan de slag en hebben tal van bestaande en nieuwe accommodaties en activiteiten onder de loep genomen.

Paula op bootje met vlag van Senegal

Lees verder

Nieuwsbrief November 2021

17 nov 2021

De voorbije weken heb ik jullie via social media meegenomen op mijn avonturen in Tanzania. Hopelijk heb ik jullie een goed beeld kunnen overbrengen van hoe het er nu aan toe gaat in Tanzania, hoe mooi het daar is en hoeveel interessante dingen er te doen zijn. Ik heb zo veel leuke nieuwe accommodaties en activiteiten ontdekt en ik niet kan wachten om die met jou te delen!
De reisprogramma's van Tanzania zijn grondig herwerkt en ik ben ondertussen al aangekomen in Senegal om ook daar op zoek te gaan naar nieuwe plekken en unieke ervaringen.

Lees verder

Maatwerk door een persoonlijk contact


We zien het als onze taak om je belevenissen te bezorgen die bij jou passen.  Je reis start vanaf het eerste contact: dan beginnen we voor jou en mét jou na te denken over jouw ideale reis. Op basis  van enkele goed uitgebalanceerde reisprogramma’s voor de gekozen bestemming(en) stellen we met jou een reis samen die is aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. We kennen je reisbestemming immers als onze broekzak!

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

 

info@jalan.be

TEVREDEN REIZIGERS

 • We hebben een superreis gehad in Tanzania en Zanzibar! Alles is perfect verlopen, onze gids was een hele goeie, en alles wat we gezien en beleefd hebben, kunnen we alleen maar beschrijven in superlatieven. De wilde dierenwereld heeft geen geheimen meer voor ons, we kunnen het geluid van een leeuw en een hyena (’s nachts) van elkaar onderscheiden, stonden oog in oog met de 'big five' en gingen terug naar de oertijd met de Hadzabe. We waren overdonderd door de prachtige natuur en hebben een resem prachtige foto’s als souvenir. Op Zanzibar was ons verblijf super! Ook jullie organisatie  kunnen we alleen maar aanbevelen.
  Kortom: alleen maar mooie herinneringen.
   
  Tanzania met Zanzibar
  Fam. Bossens

   

 • In de ban van Senegal: dit overkwam de Vlaamse acteur Louis Talpe die samen met Paula van Jalan naar Senegal reisde voor een reportage in Het Nieuwsblad-magazine. Voor wie het nog niet las, je kan hier het verhaal herlezen. Een filmpje van Louis Talpe kan je hier zien.

  Senegal
  Louis Talpe