Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

UNIEKE REIZEN OP MAAT, voor de meerwaardezoeker

GRAAG EEN REIS BOEKEN? OF WIL JE MEER INFORMATIE?

Contacteer ons via info@jalan.be

Senegal en Tanzania terug open voor Toerisme

14 sep 2021

Goed nieuws! Naast Tanzania is sedert één september nu ook Senegal open voor Toerisme. Bovendien zijn daar zo goed als alle mensen in de Toeristische sector gevaccineerd. En ook is er een grote lading coronavaccins onderweg naar Senegal.

Een reis naar Senegal boeken is dus vanaf  nu weer mogelijk. Bekijk hier onze reisprogramma's.

Paula van Jalan is op dit moment op prospectie in Tanzania om daar de reisprogramma's te herwerken. Een boeking aanvragen kan inmiddels wel al via Email.

De officiële informatie over de reisrestricties en maatregelen in Senegal en Tanzania vindt u op deze websites:
diplomatie.belgium.be/.../senegal
diplomatie.belgium.be/.../tanzania

Lees verder

Nieuwsbrief Juli 2021

20 jul 2021

Nu de zomer al goed van start is, zit je vast wel al te dromen van een reisje hier ver vandaan. Een reis die je al je zorgen doet vergeten en waarbij je volop kan genieten van het ultieme vakantiegevoel. Uiteraard dromen ook wij daarvan. Jammer genoeg wordt het echter nog steeds afgeraden om naar verre landen te reizen... Wij blijven nochtans niet bij de pakken zitten. Als jij niet naar een bestemming kan gaan, brengen wij de bestemming naar jou toe!

Hoge klif in het landschap van Tanzania

Lees verder

Maatwerk door een persoonlijk contact


We zien het als onze taak om je belevenissen te bezorgen die bij jou passen.  Je reis start vanaf het eerste contact: dan beginnen we voor jou en mét jou na te denken over jouw ideale reis. Op basis  van enkele goed uitgebalanceerde reisprogramma’s voor de gekozen bestemming(en) stellen we met jou een reis samen die is aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. We kennen je reisbestemming immers als onze broekzak!

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

 

info@jalan.be

TEVREDEN REIZIGERS

 • We hebben een superreis gehad in Tanzania en Zanzibar! Alles is perfect verlopen, onze gids was een hele goeie, en alles wat we gezien en beleefd hebben, kunnen we alleen maar beschrijven in superlatieven. De wilde dierenwereld heeft geen geheimen meer voor ons, we kunnen het geluid van een leeuw en een hyena (’s nachts) van elkaar onderscheiden, stonden oog in oog met de 'big five' en gingen terug naar de oertijd met de Hadzabe. We waren overdonderd door de prachtige natuur en hebben een resem prachtige foto’s als souvenir. Op Zanzibar was ons verblijf super! Ook jullie organisatie  kunnen we alleen maar aanbevelen.
  Kortom: alleen maar mooie herinneringen.
   
  Tanzania met Zanzibar
  Fam. Bossens

   

 • In de ban van Senegal: dit overkwam de Vlaamse acteur Louis Talpe die samen met Paula van Jalan naar Senegal reisde voor een reportage in Het Nieuwsblad-magazine. Voor wie het nog niet las, je kan hier het verhaal herlezen. Een filmpje van Louis Talpe kan je hier zien.

  Senegal
  Louis Talpe