Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwsbrief December 2023

8 mei 2023

In deze nieuwsbrief brengen ik spannend nieuws: binnenkort kun je met Jalan terug naar Cambodja reizen! Verder update ik je over mijn komende werkreis en deel ik onze nieuwste blogs.

Tempel

Lees verder

Nieuwsbrief December 2022

22 dec 2022

Eind oktober vertrok ik samen met Lena op werkreis naar Oeganda. Daar bezocht ik verschillende ngo’s om te kijken hoe Jalan een steentje kan bijdragen. Ook sprak ik af met iemand van de Oegandese ambassade in België om samen community-based toerisme te ontwikkelen. Verder mochten de wildparken natuurlijk ook niet ontbreken. Ontdek hoe mijn reis eruitzag en bekijk de foto’s.

Luipaard in een boom

Lees verder

Nieuwsbrief Oktober 2022

24 okt 2022

In deze mail geef ik je een update over mijn reizen naar Oeganda en Indonesië, en deel ik wat nieuwe blogs.

foto savanne

Lees verder

Nieuwsbrief November 2021

17 nov 2021

De voorbije weken heb ik jullie via social media meegenomen op mijn avonturen in Tanzania. Hopelijk heb ik jullie een goed beeld kunnen overbrengen van hoe het er nu aan toe gaat in Tanzania, hoe mooi het daar is en hoeveel interessante dingen er te doen zijn. Ik heb zo veel leuke nieuwe accommodaties en activiteiten ontdekt en ik niet kan wachten om die met jou te delen!
De reisprogramma's van Tanzania zijn grondig herwerkt en ik ben ondertussen al aangekomen in Senegal om ook daar op zoek te gaan naar nieuwe plekken en unieke ervaringen.

Lees verder

Senegal en Tanzania terug open voor Toerisme

14 sep 2021

Goed nieuws! Naast Tanzania is sedert één september nu ook Senegal open voor Toerisme. Bovendien zijn daar zo goed als alle mensen in de Toeristische sector gevaccineerd. En ook is er een grote lading coronavaccins onderweg naar Senegal.

Een reis naar Senegal boeken is dus vanaf  nu weer mogelijk. Bekijk hier onze reisprogramma's.

Paula van Jalan is op dit moment op prospectie in Tanzania om daar de reisprogramma's te herwerken. Een boeking aanvragen kan inmiddels wel al via Email.

De officiële informatie over de reisrestricties en maatregelen in Senegal en Tanzania vindt u op deze websites:
diplomatie.belgium.be/.../senegal
diplomatie.belgium.be/.../tanzania

Lees verder

Nieuwsbrief Juli 2021

20 jul 2021

Nu de zomer al goed van start is, zit je vast wel al te dromen van een reisje hier ver vandaan. Een reis die je al je zorgen doet vergeten en waarbij je volop kan genieten van het ultieme vakantiegevoel. Uiteraard dromen ook wij daarvan. Jammer genoeg wordt het echter nog steeds afgeraden om naar verre landen te reizen... Wij blijven nochtans niet bij de pakken zitten. Als jij niet naar een bestemming kan gaan, brengen wij de bestemming naar jou toe!

Hoge klif in het landschap van Tanzania

Lees verder

Jalan in de pers

6 mei 2021

Sommige Vlamingen zoeken het geluk op een camping in Zweden of in een huisje in Zuid-Frankrijk, maar de Gentse chef-kok Axel Janssens (45) vond het in zwart-Afrika. Zestien jaar na hun eerste kennismaking is hij nog altijd verliefd op Tanzania. Hij runt er het beste restaurant van het land maar kookt ook voor toeristen op de meeste exclusieve plekken. “Dankzij corona is dit hét moment om door Tanzania te reizen.”

Axel en Paula met het koffietafelboek

Lees verder

Jalan na 2020

23 dec 2020

Door het coronavirus was 2020 een jaar om niet snel te vergeten. We kijken met een positieve blik naar 2021: het nieuwe jaar belooft alleen maar beter te worden!

twee handen in elkaar

Lees verder

Nieuws van Jalan

18 dec 2019

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat doet ons terugkijken op de afgelopen 12 maanden. Voor Jalan betekent dat naast vele herinneringen aan schitterende reizen ook leuke nieuwigheden waar we dit jaar aan gewerkt hebben.

Lees verder

Annelies Rutten bezocht Myanmar met Jalan

6 dec 2018

Annelies Rutten, redactrice bij het Nieuwsblad, bezocht Myanmar met Jalan en maakte een mooie reportage over het land.

Lees verder

Jalan werkte mee aan 'Last Days' in Indonesië.

5 sep 2018

Lieve Blancquaert komt voor de derde keer met een verrassende serie naar buiten en ook deze keer kreeg Jalan het genoegen om te mogen meewerken aan dit mooie project.

Na Birth Day en Wedding Day, maakt Lieve de cirkel rond met haar nieuwe serie Last Days, waarin ze vertelt hoe mensen van over de hele wereld ouder worden en afscheid nemen.

Lees verder

Nieuwe Reizen Naar Senegal: Ça Marche!

2 jul 2018

In april - mei 2018 ben ik naar Senegal gegaan, op zoek naar nog meer spannende belevenissen, leuke ontmoetingen en avontuur voor onze klanten.

Lees verder

De mensen achter uw vakantie: Paula van Jalan aan het woord in Trends magazine.

28 jun 2018

Recent verscheen er een artikel over Jalan in Trends magazine.

Lees het artikel hier

Lees verder

Jalan vertrekt op reis naar Senegal... op zoek naar nieuwe trips voor onze reizigers

13 apr 2018

Op 18 april reizen we af naar Senegal, we gaan op zoek naar nieuwe rondreizen, betoverende plaatsen om van te genieten, warme ontmoetingen en onvergetelijke belevenissen.

In de tussentijd kan je Jalan volgen via de blogs alsook via facebook en instagram.

facebook instagram

Lees verder

Het nieuwe jaar bij Jalan krijgt nieuwe reisprogramma's

14 jan 2018

In de laatste maanden van 2017 hebben we intensief gewerkt aan de vernieuwing van onze reisprogramma's, waaronder een avontuurlijke reis in Borneo en een programma dat off the beaten track gaat in Myanmar.

Lees verder

Annelies Rutten: Senegal, een reis om nooit te vergeten

11 feb 2017

Annelies Rutten ging met Jalan op reis naar Senegal en vierde er nieuwjaar onder de sterren in de woestijn. Ze maakte er een mooie reportage van voor Het Nieuwsblad.

Lees verder

Jalan heeft een vernieuwde website!

15 nov 2016

Na meer dan 10 jaar mocht onze website in een nieuw kleedje: eigentijdser, vlotter leesbaar, kleurrijker, met nog meer aandacht voor mooie beelden die je meteen zin doen krijgen om te vertrekken. Tegelijk stellen we ook een aantal vernieuwde programma’s voor.

Lees verder

Niet alledaagse reizen bij Jalan

28 apr 2016

Zin om mee te reizen met een kleine groep naar het authentieke Thailand? Of is het ongekende verre oosten van Myanmar (bij de Gouden Driehoek) eerder iets voor jou? Of ben je gefascineerd door de mysterieuze kruiken in Laos en Indonesië?

Lees verder

Jalan op Vakantiesalon Brussel + GRATIS ticket

29 jan 2016

Ontmoet Jalan op het Vakantiesalon in Brussel (4 t.e.m. 8 februari) + download je GRATIS ticket.

Lees verder

Ook de pers keek naar Wedding Day

27 nov 2015

De Gentenaar en Made In Oost-Vlaanderen pikten de uitzending van Wedding Day op.

Lees verder