Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwe Reizen Naar Senegal: Ça Marche!

2 jul 2018

‘On est ensemble’, ‘ça marche’, ‘ça roule’… dat hoor je vaak als je in Senegal reist. Senegalezen zijn levensgenieters, experten op het gebied van ‘joie de vivre’.

In april - mei 2018 ben ik naar Senegal gegaan, op zoek naar nog meer spannende belevenissen, leuke ontmoetingen en avontuur voor onze klanten.

De top-bestemmingen van Senegal (Dakar, Gorée en Saint-Louis)  zullen binnenkort meer tot hun recht komen met onze nieuwe ‘home-made’ tours, waar kunst en mode nu ook een vaste plek hebben gekregen.

Maar ook in de droge  Sahel hebben we een aantal onvergetelijke ‘out of africa’ ontmoetingen en logies: je kan hier kamperen of in een traditionele hut logeren.

De regio van de Siné- Saloumdelta  heeft er een baby bij: een mooi campement in Sokone, waar je geniet van een schitterende  natuur, een zwembad, lekker eten en waar je ook op sleeptouw wordt genomen door de heel actieve mama’s van het dorp met hun mooie, toekomstgerichte projecten.

 

De Casamance-regio is volledig herwerkt, met speciale verblijven (waarvan sommige met een sympathieke hoek af, maar waar je een super relaxed gevoel zal krijgen).  De Casamance is de groenste regio van het land, en daardoor ook de rijstschuur Van Senegal!

Daarnaast  hebben we ook nog een volledig nieuwe reis, een combinatie van de Casamance met het mysterieuze Oost-Senegal: hier kom je nauwelijks toeristen tegen! Dring door in het diepe en fascinerende hart van  Senegal!

Ik wil jullie allemaal laten meegenieten van dit fijne nieuwe aanbod en van de legendarische ‘Téranga Sénégalaise’ (Senegalese gastvrijheid).

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten