Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jalan vertrekt op reis naar Senegal... op zoek naar nieuwe trips voor onze reizigers

13 apr 2018

Jalan reizen Senegal

Op 18 april reizen we af naar Senegal, we gaan op zoek naar nieuwe rondreizen, betoverende plaatsen om van te genieten, warme ontmoetingen en onvergetelijke belevenissen.

We kijken zo uit naar het weerzien met onze schitterende gidsen, die het land door en door kennen en geen vierkante meter in Senegal zullen overslaan. Met hen doorkruisen we gans het land, van de Senegalrivier in het uiterste noorden tot diep in de Casamance. Ons doel is om de (nu reeds heel populaire) rondreizen in Senegal en de bijhorende accommodatie op een nog hoger niveau te tillen, met het oog op een uniek, divers, verrassend en aantrekkelijk reisaanbod voor de meerwaardereiziger met een hart voor Senegal.

We hopen in juni ons nieuwe aanbod, het resultaat van onze verkenningstocht online te kunnen zetten! Ben je een beetje ongeduldig? Geen probleem: via onze blog blijf je op de hoogte van onze vorderingen.  Word fan van Jalan op facebook als je dat nog niet bent. Sinds kort kan je ons ook volgen op Instagram onder de naam jalan_be of volg #jalanreizen om de foto's van onze reis naar Senegal en andere bestemmingen te volgen.

facebook instagram

 

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten