Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jalan op Vakantiesalon Brussel + GRATIS ticket

29 jan 2016

Jalan staat binnenkort op het Brusselse Vakantiesalon. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met ons, onze visie op reizen en natuurlijk onze boeiende reisbestemmingen. Je vindt al onze reisprogramma's online.

Jalan staat op stand 7537 (Paleis 7 van Brussels Expo), van 4 tot en met 8 februari en van 10 tot 18u. Op vrijdag 5 februari ben je zelfs tot 21u welkom. Onze stand staat in het teken van onze klanten. Het zijn vooral hun foto’s die de stand sieren.

Kathleen Billen en Lieve Blancquaert

Verder hebben we de eer op 5 februari tijdens de nocturne (van 18u30 tot 21u) Kathleen Billen te verwelkomen, de auteur van het tweetalige boek ‘Senegal – met de beste Belgische Adresjes’.

Nog meer Senegal!
Loop zeker ook eens langs op stand 7234, naast de stand van de Senegalese ambassade. Daar zie je het resultaat van een samenwerking tussen Jalan en fotografe Lieve Blancquaert: een foto-expositie, helemaal gewijd aan Senegal. Deze samenwerking kwam tot stand toen Jalan organisatorische ondersteuning leverde bij de opnames in Senegal van de TV-reeks ‘Wedding Day’.

GRATIS TICKET

Je gratis digitale uitnodiging voor het Salon zit klaar. Je kan deze downloaden via deze link en daarna afprinten (één uitnodiging per persoon). Deze geeft recht op gratis toegang tot het Salon.

» Download je gratis ticket

Kleinschalige groepsreis Thailand

Nieuw bij Jalan is onze eerste kleinschalige groepsreis naar Thailand, die in juli plaats vindt. Het hoeft niet gezegd te worden dat dat het een reis à la Jalan zal zijn, met de nadruk op mooie belevenissen en authenticiteit.

» Meer info over deze groepsreis

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten