Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jalan heeft een vernieuwde website!

15 nov 2016

Het zal misschien even wennen zijn, maar na meer dan 10 jaar mocht onze website in een nieuw kleedje: eigentijdser, vlotter leesbaar, kleurrijker, met nog meer aandacht voor mooie beelden die je meteen zin doen krijgen om te vertrekken. Of wandel naar binnen en ontdek ons vernieuwde aanbod!
Tegelijk stellen we ook een aantal vernieuwde programma’s voor.

Nieuwe Cambodja-reis: Battambang en Chi Pat

Cambodja is ditmaal het eerst aan de beurt voor een ‘make-over’. Vanuit Siem Reap kan je  ondertussen verschillende nieuwe uitstappen doen, voor reizigers die naast Angkor ook het dagelijkse leven in Cambodja willen zien. We hebben ook een nieuwe Cambodja-reis waar we o.a. verblijven in Battambang een plek die de  rit meer dan waard is. Helemaal in het zuiden, tegen de Thaise grens ontdekten we Chi Pat, een boeiende regio met veel ongerepte natuur en een vriendelijke lokale gemeenschap.

Het Bali van weleer

In Bali (Indonesië) kan je vanaf nu terugkeren in de geschiedenis en kennis maken met het Bali van weleer. Je komt op plekken waar je in het Bali van 20 jaar geleden terecht komt. De nadruk ligt op slow travel, wandelen, kort bij de natuur zijn en het dagelijkse leven van de Balinezen. Bali is ook een spiritueel eiland en we gaan dit ook niet uit de weg. We logeren van zeer eenvoudig tot vrij luxueus, ook dat is Bali.  Het is een bijzondere reis! We willen jullie hier graag mee van laten genieten.

Onze uitstappen in Ubud werden ook aangepast in al onze Indonesië-reizen.

Uganda: logeren in een kraal

Tenslotte hebben we recent de programma’s voor Uganda bijgewerkt. We werkten ook een vernieuwd en aantrekkelijk hotelaanbod uit en wie wil kan er ook eens logeren in een kraal: een onvergetelijke ervaring!

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten