Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jalan ging op reis met Louis Talpe

2 feb 2015

We wensen je eerst en vooral een gezond, reislustig 2015 toe. Ook dit jaar werkt Jalan verder aan nieuwe, boeiende programma's voor reizen in Azië en Afrika (en ooit wel eens een extra continent!). Je vindt ze zoals steeds op onze website onder Reisprogramma's. Meer foto's van onze prachtige bestemmingen vind je op Facebook. Word fan van Jalan en aarzel niet om je eigen foto's op onze pagina achter te laten.

Enkele recente nieuwtjes:

Paula met Louis Talpe in Senegal

Senegal, de parel van West-Afrika, is een 'ancien' in het reisaanbod van Jalan. Velen kunnen zich er weinig bij voorstellen tot ze er de tweede keer ontwaken en in de ban blijken te zijn van de legendarische 'teranga' (gastvrijheid), de humor en de creativiteit van de Senegalezen die zoveel doen met weinig middelen. Om nog te zwijgen van de historische sites, de betoverende natuur en natuurlijk de grote troef van het land: de zon!
In de ban van Senegal: dit overkwam ook de Vlaamse acteur Louis Talpe die samen met Paula van Jalan naar Senegal reisde voor een reportage in Het Nieuwsblad-magazine. Voor wie het nog niet las, je kan hier het verhaal herlezen. Een filmpje van Louis Talpe kan je hier zien.

Belangrijk: Senegal is volledig gespaard van het ebolavirus en grenst bovendien helemaal niet aan het door de ziekte getroffen gebied.

Nieuw bij de programma's in Senegal:

  • Overnachting in een luxueus tentenkamp in het wildpark Fathala en wandelen met leeuwen.
  • Self-drive jeepavontuur langs de oceaan, door de brousse, de sahel en de woestijn in Noord-Senegal.
  • We werken ook aan een luxe-reis, deze komt binnenkort online.

Ontdek de reisprogramma's Senegal

 

Wellness- en yogaretraite in Bali

Bali is een paradijs voor wie houdt van spiritualiteit, rituelen, meditatie, welness...: elementen die alledaags zijn in de unieke Hindoecultuur van de Balinezen. Het eiland is dan ook dé locatie om een kwalitatief hoogstaande retraite mee te maken. Jalan werkt aan een reis die een bezoek aan Bali combineert met een uitgekiend yoga- en wellnessprogramma op één van de schitterende locaties die het eiland rijk is. Je zal gegarandeerd je dagdagelijkse bekommernissen achter je laten en helemaal tot rust komen... in de sporen van Elizabeth Gilbert, auteur van de bestseller "Eat, Pray, Love".
Programma's binnenkort online.

Ontdek de reisprogramma's Bali

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten