Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Het nieuwe jaar bij Jalan krijgt nieuwe reisprogramma's

14 jan 2018

Vooreerst willen we je een schitterend, gezond  2018 toewensen. Voor de trouwe reiziger die je bent wensen we je ook een mooi reisjaar met unieke ontmoetingen op uitgelezen plaatsen waar je volop kan genieten.
In de laatste maanden van 2017 hebben we intensief gewerkt aan de vernieuwing van onze reisprogramma’s.

Avontuurlijke reis in Borneo

We hebben ons aanbod in Indonesië uitgebreid met een heel bijzondere, avontuurlijke reis die je naar het hart van Kalimantan (Indonesisch Borneo) brengt. Je maakt grondig kennis met de Dayak-cultuur (de vroegere ‘koppensnellers’), hun longhouses en spirituele gebruiken. In het natuur-reservaat Tanjung Puting ontmoet je orang-oetans en neusapen. Bij Balikpapan (Oost-Kalimantan) scheep je in op een comfortabele rivierboot, waarmee je de machtige Mahakamrivier opvaart, terwijl je getuige bent van het leven van verschillende volkeren die zelden een toerist zien, en geniet van een prachtige, ruige natuur. Dit Borneo-avontuur eindigt in de turquoise wereld van een onbekend Atol, het ultieme bounty-robinson-gevoel!

In Lombok hebben we een aantal strandhotels ontdekt, waaronder enkele pareltjes, zowel op het vasteland als op de verschillende Gili-eilanden.

 

Off the beaten track in Myanmar

In Myanmar zijn we off the beaten track gegaan met 2 (letterlijke) buitenbeentjes: de ‘droge zone’ in het oosten (niet ver van Bagan), waar je met volle teugen geniet van het rustgevende plattelandsleven en de weinig bekende Kayah-staat in het westen, waar verschillende etnische minderheden zoals de ‘langnekvrouwen’ en animistische volkeren  hun bijzondere cultuur tonen onder de vorm van respectvol en duurzaam toerisme.
In Yangon hebben we een aantal bijzondere ontmoetingen gehad waar we jullie graag mee willen laten van genieten. Jullie kunnen ook op het platform van de Shwedagonpagode 1000 olielampjes aansteken, een magisch moment. Onze activiteiten in Inlemeer werden uitgebreid met onder andere een geweldige kayaktocht.

Je kan dit alles terugvinden bij onze Myanmarreizen.

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten