Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Prijzen per persoon op basis van tweepersoonskamers. Single supplementen: op aanvraag.


Hotel in Sentani

Dit simpele hotel ligt dicht bij de luchthaven en is de meest degelijke accommodatie die beschikbaar is in de buurt. De kamers zijn proper en eenvoudig en hebben een eigen badkamer en airconditioning. ’s Ochtends is er een ontbijtbuffet, en het hotel is uitgerust met Wifi.

Opgelet! De toeslag voor kerstmis en nieuwjaar, juli en augustus en lokale feestdagen is niet verrekend.

Luxehotel in Jayapura

Dit moderne stadshotel is één van de beste hotels van Jayapura. Het ligt midden in het centrum van de stad. Alle comfort is aanwezig: moderne kamers, een restaurant waar je ook kan surfen op het net, een massagesalon en een mooi zwembad met zicht op de baai en zee.

Opgelet! De toeslag voor kerstmis en nieuwjaar, juli en augustus en lokale feestdagen is niet verrekend.

Hotel in Wamena

Dit hotel is het beste in de heel wijde omtrek van de Baliemvallei. Het ligt op een hoogte van bijna 2000m, omringd door een schitterend stuk natuur. Vanuit je kamer, je veranda en het restaurant heb je prachtige uitzichten over de omgeving en de Dani- en Lanidorpen. Er zijn 15 bungalows, gebouwd in oude Papua-Honay stijl met materialen uit de omgeving. De kamers zijn zeer ruim en hebben het nodige comfort, waaronder een eigen badkamer en een leuke veranda. Verwacht weliswaar geen grote luxe. De nachten zijn er nooit warm, waardoor er ook geen airco aanwezig is. Het personeel is zeer attent en doet er echt alles aan om het je naar je zin te maken. Het eten is eenvoudig maar lekker en copieus. Je zal gauw merken en appreciëren hoezeer de mensen hun best doen om met beperkte middelen iets lekker te bereiden. Er is geen elektriciteit van 10u ’s avonds tot 6u ’s ochtends. Kaarsjes zorgen dan voor sfeer.

Opgelet! Er is waarschijnlijk geen internettoegang.

Opgelet! De toeslag voor kerstmis en nieuwjaar, juli en augustus en lokale feestdagen is niet verrekend.

Tent

De tenten die wij gebruiken zijn zo goed als nieuw. Ze zijn ruim voldoende voor 3 personen, maar wij gebruiken ze voor 2 personen.

Opmerking


De reizigers dienen wel zelf te zorgen voor een slaapzak en een slaapmatje (of luchtmatras).