Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Vernieuwde reisprogramma's Thailand, Tanzania en Myanmar

21 nov 2014

De winter is de ideale tijd om te beginnen dromen van een volgende trip naar exotischer oorden. Reken daarbij zoals steeds op méér dan zomaar een trip naar de zon. Je krijgt er boeiende belevenissen, ontmoetingen en schitterende locaties bovenop! Ook nu omvat het aanbod een aantal spannende nieuwigheden.

Op Facebook plaatsen we regelmatig foto's van deze prachtige reizen. Word fan van de Jalanpagina en krijg de laatste nieuwtjes nog sneller te zien.
We nodigen je graag uit om ook jouw foto's van je Jalan-reis op onze pagina achter laten.

Dit zijn enkele van de nieuwigheden voor 2014-2015:

 

Verrassend Thailand

In de zomer zijn we op ontdekkingsreis geweest in Thailand. Dat heeft geleid tot een compleet vernieuwd aanbod. Zo ontdek je de traditionele kantjes van megalopolis Bangkok tijdens een wandeling op zijn Jalans, ga je fietsen aan de Gouden Driehoek, kook je met lokale Lanna-mensen nabij Chiang Mai en logeer je twee dagen bij een leuke familie op het Noord-Thaise platteland.
In het Zuiden, niet ver van de beroemdste Thaise stranden, kan je een paar dagen doorbrengen in een schitterend oerwoud tussen dramatische karstbergen. In Phuket-stad ontdek je de ongekende Chinees-Portugese cultuur en ga je op foodie- en snuistertour, een authentieke ervaring!
We hebben ook enkele pareltjes ontdekt om je vakantie in schoonheid te beëindigen, ver weg van alle toerisme. Jazeker, ze bestaan nog in Thailand.

Ontdek de reisprogramma's Thailand

 

Nieuw aanbod Tanzania

Wie Tanzania zegt, zegt safari. Maar laten we niet vergeten dat het land ook een lappendeken is van boeiende culturen. Na een grondige ontdekkingstocht hebben we de klassieke safari-programma's verrijkt met nieuwe elementen zoals aandacht voor de 'big migration' en een uitgebreid aanbod van prachtige lodges en tentenkampen. Onderweg duiken we dieper in de cultuur van bijzondere volkeren zoals de Hadzabe-Bosjesmannen, de Datoga en uiteraard de Maasai.
Buiten safarigebied zijn de Usambarabergen, het mooie Chalameer en de ongekende Swahilikust opgenomen in het aanbod.
Voor de klimmers hebben we ook programma's met een combinatie van safari, contact met de plaatselijke bevolking en de beklimming van de Kilimanjaro.

Ontdek de reisprogramma's Tanzania

 

Myanmar blijft verbazen

Myanmar is al een paar jaar opgenomen in de vaart der volkeren maar heeft nog altijd tonnen authenticiteit te bieden. De afgelopen zomer hebben we de bestaande programma's aangevuld met heel wat nieuwigheden.
We voorzien nog meer interactie, bijvoorbeeld met de mensen die leven in de schaduw van de tempels van Bagan, en we maken een trekking naar de Pa Oo mensen op het Inlemeer. We hebben ook leuke nieuwe fietstochten. De Mon- en Kayinstaten in het zuidoosten van het land met hun rijke geschiedenis zien weinig toeristen maar zijn het ontdekken waard. In de oud-koloniale stad Mawlamyine woonden ooit de schrijvers Orwell en Kipling. Vandaar doe je een cruise over de machtige Thanlwinrivier tot Hpa An (Kayinstaat), gelegen aan karstbergen waartussen duizenden boeddhabeelden verborgen zitten.

Ontdek de reisprogramma's Myanmar

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten