Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuwe en vernieuwde reisprogramma's

10 nov 2015

In de afgelopen zomerperiode heeft Jalan naar goede gewoonte het reisaanbod vernieuwd. Met Vietnam hebben we een echte topbestemming toegevoegd aan ons reizenpakket in Zuidoost-Azië. Verder zijn er nieuwigheden in de bestaande programma’s van Uganda, Senegal, Cambodja, Myanmar en (vooral) Indonesië. We wensen je nu al een gezond en reislustig 2016 toe, met nieuwe, onvergetelijke belevenissen.

Word fan van Jalan en aarzel niet om je eigen foto's op onze pagina achter te laten.

 

NIEUW : Vietnam op de wijze van Jalan

Jalan verkende deze zomer Vietnam van noord tot zuid. Het werd een kennismaking met een charmante bevolking, een verrassende gastronomie, een boeiende geschiedenis en prachtlocaties om te relaxen. Volgens onze filosofie beperkten we ons niet tot de gekende bestemmingen, maar gingen we zoals altijd op zoek naar bijzondere plaatsen en originele activiteiten, zonder de hoogtepunten links te laten liggen. We hebben ook enkele leuke strandverblijven uitgezocht. Tenslotte combineren we Vietnam ook met Cambodja.

Ontdek de reisprogramma's Vietnam

 

Nieuw in Indonesië

Indonesië was het eerste land in ons aanbod en we kennen het als geen ander, maar toch blijft het land ons verrassen! We trokken er in september naar toe om onze programma’s op te frissen, maar vonden ook heel wat verrassende nieuwigheden. Omdat veel van onze klanten geïnteresseerd zijn in het koloniale erfgoed op Java, hebben we een aantal pareltjes van oude, waardige hotels toegevoegd aan ons aanbod, alsook stadstours in Malang. Bij de minder gekende stad Blitar vonden we een indrukwekkende natuur, een onbekende tempel en een ongerept droomstrand waarop je kampeert. In Bali kan je een originele Yoga- en wellnessreis maken of bij een kunstschilder logeren.
We hebben ook het hotelaanbod uitgebreid met zen-hotels in Bali en afgelegen hotels op de Gili-eilanden.

Ontdek de reisprogramma's Indonesië

 

Niemand kent Senegal beter dan Jalan

Naast onze originele reizen tot in het diepe oosten kan je nu ook inschrijven voor onze eerste groepsreis in Senegal in de Paasperiode 2016.

Uganda

In Uganda hebben we een paar mooie nieuwe lodges toegevoegd aan het aanbod, die je bovendien (nog) dichter bij de natuur brengen.

Myanmar

In Yangon (Myanmar) kan je sinds kort kiezen voor een ‘Eat Pray Love’ tour in plaats van de klassieke koloniale stadstour. Het is een onderdompeling in de multiculturele Indische wijk waarop verschillende godsdiensten en culturen hun stempel hebben gedrukt. Je proeft niet alleen van de unieke sfeer maar ook van een heel divers aanbod aan ‘streetfood’.

 

Bekijk het overzicht van onze programma's en prijzen.

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten