Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jalan werkte mee aan 'Wedding Day' in Senegal

24 nov 2015

Na de geapprecieerde serie Birth Day over geboorten in de hele wereld reisde fotografe Lieve Blancquaert opnieuw de wereld rond voor opvolger Wedding Day. Deze keer gaat het over huwelijken in verschillende culturen. Een van de bestemmingen was Senegal. Lieve vertrok met heel wat vooroordelen naar dit land waar polygamie legaal is en veel mannen trouwen met 2, 3 of zelfs 4 vrouwen. Elk koppel dat huwt moet in het gemeentehuis kiezen tussen monogamie en polygamie. En bijna altijd kiezen ze voor de tweede optie. Lieve snapt niet waarom al die vrouwen ervoor kiezen om hun man te delen met andere vrouwen. De werkelijkheid blijkt veel genuanceerder. Polygame mannen en vrouwen hebben hun argumenten. En die brengen Lieve in de war.

Aflevering 2 over Senegal: wo 25 november om 20:35 op één

» Bekijk hier alvast de trailer

Jalan –sinds 2005 specialist in reizen naar Senegal– had het genoegen hieraan te mogen meewerken: Jalan organiseerde de praktische kant en onze gidsen en chauffeurs hebben het beste van zichzelf gegeven.

Senegal - ideaal voor overwintering of in de paasvakantie

In herfst en winter is Senegal de ideale bestemming voor wie de zon erg begint te missen. Een korte vlucht van Brussel naar Dakar brengt je in het land van de ‘Teranga’ (gastvrijheid). Ook in de Paasvakantie is het weer schitterend in Senegal. Bekijk een impressie van Senegal.

Groepsreis naar Senegal

Van zaterdag 26/3/2016 tot zaterdag 9/4/2016 (paasperiode) staat een prachtige en diverse groepsreis naar Senegal op het programma. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot max 16 deelnemers! Wie liever niet in groep reist: we hebben ook individuele reizen naar Senegal.

Senegal: het ideale terrein voor onvergetelijke INCENTIVES

Senegal is een ideale bestemming om onvergetelijke teambuildings of incentives te organiseren voor je klanten of medewerkers.

Onze andere bestemmingen

Bekijk ook ons reisaanbod naar Vietnam, Indonesië, Myanmar, Laos, Cambodja, Thailand, Uganda en Tanzania.

← Naar het overzicht van de nieuwsberichten